Suomen Kuivajää Oy on toiminut vuodesta 2013, sitä ennen toimimme nimellä Coldplasters / Saimaan teollisuuspuhdistus. Olimme tuolloin alan ensimmäisiä yrityksiä Suomessa. Suomen Kuivajää osti liiketoiminnan itselleen 2013.

Olemme raudanlujia ammattilaisia ja tarjoamme puhdistuksia niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Tavoitteenamme on toteuttaa työt helposti ja mutkattomasti sekä tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi.

Hiilidioksidi CO2

Toimimme myös BIOGON C hiilidioksidin parissa, josta valmistamme kuivajään. Täytämme elintarvikelaatuisen hiilidioksidin kaasupulloihin sekä pullopattereihin, joita toimitamme pääsääntöisesti ravintoloihin sekä panimoihin.

Aina valmiina joustamaan

Olemme aina olleet valmiina joustamaan aikatauluissa ja otamme mielellään uudet haasteet vastaan. Meidän asiakkaamme ovat olleet palveluumme erittäin tyytyväisiä, josta olemme ylpeitä – tämä on mahdollistanut pitkät b2b-yhteistyöt ja töiden jatkuvuuden.

Jäätävän hyvää palvelua

Tärkeintä meille on antaa jäätävän hyvää palvelua kaikissa kohteissa ja ratkoa ongelmia asiakkaiden kanssa yhdessä. Sen tähden pidämme olennaisena, että pääsemme kuntokartoittamaan ja tutustumaan kohteisiin yhdessä asiakkaan kanssa. Jos näyttää, että me emme voi auttaa, niin pyrimme silti etsimään asiakkaillemme ratkaisut heidän ongelmiinsa.

Oma tuotantomme takaa nopean ja joustavan palvelumme.

Toivottavasti saamme palvella myös teitä.

Yrityksen kehittämisapu

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Suomen Kuivajää Oy:lle valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain (9/2014) nojalla yrityksen kehittämisavustusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Tukea on myönnetty hiilihappokaasulinjaston investointikustannuksia varten.

Tavoitteena 12.1 Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta. Hankkeeseen liittyvä EU-ohjelma: Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma.

Suomen Kuivajää Oy