suomenkuivajaa-maalaus

Kuivajäällä puhdas ja käsittelyvalmis puupinta nopeasti ja ympäristöystävällisesti

Kuivajääpuhdistus on tehokas, ympäristöystävällinen tapa puhdistaa lauta- tai hirsiseinä eikä se vahingoita seinämateriaalia. Puhdistuksen jälkeen seinät ovat valmiit jälkikäsittelyä varten.

Kuivajääpuhdistus perustuu CO2-jäällä tehtävään puhallukseen jossa jääkiteiden nopeus nostetaan yli äänennopeuden paineilman avulla ja kineettinen energia yhdessä jään kaasuuntumisen ja kylmyyden kanssa ”räjäyttää” lian irti perusaineesta. Menetelmä ei vahingoita perusainetta; jää muuttuu suoraan kaasuksi ja ainoa jäljelle jäävä jäte on alkuperäinen lika. Ainoa puhdistuksesta syntyvä lika on seinästä irronnut maali, joka voidaan helposti kerätä talteen. Puhdistus tuhoaa tehokkaasti myös puhdistettavassa pinnassa mahdollisesti olevat homeitiöt.

Kuivajääpuhdistuksella voidaan puhdistaa 5-15 m² pinta-ala/tunti, omakotitalon tai mökin puhdistus onnistuu päivässä tai parissa. Puhdistus sopii myös esimerkiksi lautaterassien ja muiden pihan puurakennelmien puhdistukseen.

Kuivajääpuhdistuksen etuja ovat

 • nopeus
 • käsittelyn jälkeen pinta on puhdas ja sopivan karhea jälkikäsittelyä varten
 • ei vahingoita puhdistettavaa materiaalia, esimerkiksi hirisiseinään saadaan puhdistuksella upea pinta, jossa veistojälki tulee näkyviin
 • ympäristöystävällisyys – prosessi tuloksena ei synny muuta jätettä kuin puhdistettavasta pinnasta irronnut lika ja prosessissa käytettävä CO2 -jää on luonnossa muutenkin esiintyvä yhdiste
 • poistaa puhdistettavasta pinnasta myös kaikki homeitiöt
 • puhdistettava pinta voidaan jälkikäsitellä välittömästi
 • työstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys

Tilaa asiantuntijamme maksuttomalla arviointikäynnille, jonka jälkeen saat nopeasti tarjouksen. Talon kuivajääpuhdistuksen hinta alkaen 1500€+alv.
Soita 050 596 5559/Inger, 0400 193 060/Teppo  tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö

  (pakollinen)


  (pakollinen)  (esim. puhdistettavan kohteen pintamateriaali, pinta-ala ja työn toivottu aikataulu)