loistek-logo_ikoni-CMYK_valkoinen – kopio

KUIVAJÄÄN MYYNTI

Kuivajää (4)

Parasta jäälaatua!

Suomen Kuivajää valmistaa ja myy kuivajäätä niin Suomeen kuin kansainvälisille markkinoille.

Kuivajää eli hiilihappojää valmistetaan Lahden tuotantolaitoksessa nestemäisestä hiilidioksidista alentamalla painetta ja lämpötilaa hallitusti. Nestemäinen hiilidioksidi muuttuu puhtaaksi, valkoiseksi ja kylmäksi hiilihappolumeksi, joka puristetaan korkeassa paineessa kuivajääpaloiksi tai -rakeiksi. 

Kuivajään lämpötila on todella alhainen, -79 *C astetta. Kun kuivajään lämpötila nousee, se sublimoituu kiinteästä aineesta suoraan kaasuksi, eli se ei muutu välillä nesteeksi.

Puhdistukseen käytämme erittäin kovaksi puristettua jäätä. Tämä jäälaatu antaa parhaan puhdistustuloksen ja säilyvyyden sekä pienentää raaka-aineen kulutusta. 

Kuivajää (2)
Kuivajää (8)

Kuivajään koot

Valmistamme kuivajäätä laitteistolla, joka tuottaa eri käyttötarpeisiin vaadittavat jäälaadut. Kuivajää on mautonta, hajutonta, myrkytöntä ja palamatonta. Se on yli kolme kertaa normaalia vesijäätä kylmempää.  

  • Kuivajäärae 3 mm

 

  • Kuivajäärae 6 mm

 

  • Kuivajääblokki n. 5 kg

Tilaa tästä

    Kuivajään käyttökohteet

    Kuivajäätä käytetään muunmuassa helposti pilaantuvien elintarvikkeiden jäähdyttämiseen kuljetuksen aikana. Sitä käytetään jäähdytysaineena myös useissa teollisuusprosesseissa, kuten lämpöherkkien materiaalien hiomisessa, kutistesovituksissa ja kylmäloukuissa. Kuivajäärakeita käytetään kuivajääpuhdistuksessa.  

    Scroll to Top