Suomen Kuivajää Oy

Mökkireissut ja iloiset kesäjuhlat

Oli sitten kyseessä mökki reissut tai juhlat. Ainainen ongelma useammalla on miten pidän tuotteet kylmässä? Riittääkö kylmäkallet taatusti koko reissunajan ilman että tuotteet menee pilalle eikä katkaise kylmäketjua? Miten kun jääpalat sulaa niin nopeasti ja tarjoilussa ei ole aikaa leikkiä vesi/jääpala pussien kera eikä kylmäkalletkaan kokoiltaa jaksa pitää tuotteita kylmänä.

Tähän on niinkin yksinkertainen ratkaisu kuin kuivajää! Kuivajää ei sula vaan haihtuu hiljalleen päivänmittaan. Siksi juurkin kuivajää on loistava tapa pitää niin juomat kuin ruuat kylminä reissun ajan.

Ei vesipelleilyjä eikä huolta kylmäketjun katkamisesta pitkillä matkoilla. Kuivajää sopii ihan kaikenlaisen tuotteiden kuuljetuksiin. Jopa kala saalis on helppokuljettaa paikasta paikkaan ja kala pysyy tuoreena koko matkan ajan.

Jokos teillä on juhannusreissua varten mietitty juomien ja ruokien kylmässä pitoa kuljetuksissa tässä tulevassa helleaallossa? Ja juhla suunniltelmat valmiina tuleviin pippaloihin.

Tulethan meiltä hakemaan kuivaajäätä tarpeesi mukaan.Ja keskutelemme mielellään hinnoista. Koppaat itsellesi vain mukaan kylmäsäilytykseen soveltuvan kylmälaukun. Mikäli ei löydy kylmälaukkua/styrox boxia ei hätää. Meiltä löytyy sellaisiakin 🙂

Meiltä löytyy:
Jääblokkeja n.5kg sekä kuivajääpellettejä.

Olemme vko 22 avoinna Ma-TO klo 7:00-15:00

Teemme myös yhteistyötä Lahdensammutinhuollon kanssa joten meiltä voit kätevästi myös käydä tarkistuttamassa sammuttimesi samalla kuntoon. Ja mahdollisesti myös ostaa uusia tilalle mikäli on tarvetta.