Suomen Kuivajää Oy

Koneiden ja latteiden huoltoseisokit tuotantolaitoksissa

Me yrityksenä mielellään kerromme mihin ehdottomasti kannattaa käyttää kuivajääpuhdistusta tuotantolaitoksissa, ja mihin kaikkeen meidän palvelumme tehoaa.

Tuotantokoneet,-kuljettimet,- herkät sähkölaitteet ,- pinttyneet mäskit,- öljyt  lista olisi loputon, jos näitä kaikkia tähän alkaisimme listaamaan. Mutta tosiasia on, että on aina, tulee vastaan jokin mikä aiheuttaa päänvaivaa puhdistuksessa ihan kenelle tahansa.

On aina olemassa vaikeita paikkoja mihin on vaikea päästä tai on mahdollisuus vaurioittaa laitteistoa ja aina saa pelätä mikä on oikea ratkaisu millekin  yms.

No siihen on onneksi ratkaisuna kuivajääpuhdistus.  Sillä se on hellävaraisempi kuin esim. sooda tai hiekkapuhallus. Koska kuivajääpuhdistuksessa ei tarvitse käyttää vettä tai mitään muutakaan ns. ylimääräisiä hankaavia-aineita vain ja ainoastaan Co2-kaasusta tehtyä kuivajäätä sekä paineilmaa.

Kuivajääpuhdisuksen jälkeen ei tarvitse enää paljoa jäädä pohtimaan kauanko on tuotanto suljettuna ja miten nopeasti saa jälleen koneet ja laitteet pyörimään. Puhdistusmenetelmästä kun ei tule toisio jätettä ja myöskin säästyy AIKAA, sillä kuivajääpuhdistuksen jälkeen laitteistot ovat HETI käytettävissä!

Me yrityksenä haluamme tarjota aina parasta meidän asiakkaillemme niin nykyisille kuin uusille. Me pureudumme aina työhömme huolella asiakkaan etuja ajatellen. Sillä me haluamme tehdä vain parasta meidän asiakkaillemme.

Kuvassa puhdistettua laitteistoa.